B-TOP Yrkesklær AS
Persveien 32, 0581 Oslo.
Tel 22 72 14 00
Fax 22 72 14 01
  E-post: firmapost@b-top.no
 
 
 
  FORSIDEN >> Produkter >> Uniform

Uniform

Uansett firmaets størrelse og eksisterende profil, B-TOP Yrkesklær står klare til å hjelpe med produksjon eller nyutvikling. Vår kundemasse i dag består av firmaer fra 10 - 500 ansatte innen alle kategorier. Busselskap, taxi, reisebyråer, resepsjonister, vaktselskap, trafikkbetjenter etc, alt kan dekkes innen vårt brede sortiment. Vi produserer det meste av våre kolleksjoner på ISO-sertifiserte fabrikker i Europa. I tillegg har vi egen systue for korreksjoner og forandringssøm, som gjør at plaggene skal være optimalt tilpasset den enkelte bruker. Spør din nåværende uniformsleverandør om de har denne muligheten. Kontakt oss for å se prøver eller be om et tilbud.

SAMTLIGE AV VÅRE UNIFORMSPRODUKTER LEVERES MED LIVSVARIG GARANTI PÅ SØMMER.

Til samtlige uniformer leverer vi skjorter og bluser av Skjortefabrikken Selje AS sine kvalitetskolleksjoner. Dette er skjorter som tåler den slitasjen sjåfører utsetter plaggene for. Vi er også behjelpelige med å lage DERES logo som trykkmerker eller broderinger.

Uniform's Profilering

Profilering betyr mer og mer i vårt konkurransesamfunn. Et utall firmaer har benyttet dyre designerfirmaer i forbindelse med å lage flotte logoer og brevark, men glemmer den kanskje viktigste profilkanalen, nemlig de ansatte. Hva med å kle opp de ansatte i en egen profilert uniform, hvor både logo og firmaets farger fremkommer. Vi står til tjeneste med modellvalg, stoffer, ideer, designerhjelp om nødvendig, alt tilbehør som behøves, samt et EDB-system som holder orden på uttak pr ansatt.

Som et supplement til våre egenproduserte uniformer, leverer vi også et fullsortiment fra Segers (se www.segers.se).  

For herrer gjelder dette en enkeltspent blazer og bukser. Blazeren har to frontlommer med klaff og innerlomme. Finishen er meget eksklusiv. Buksen er i samme farge og kvalitet som jakken, har delt linning og oppbrett på bena. Den har to frontlommer og en baklomme. Samtlige produkter leveres i enten marine eller antrasitt grå i kvalitet 55/45 polyester/ull.

For damene tilbyr vi en lekker blazer med skjørt eller bukser. Blazeren er lett innsvinget, men stoffet er tilsatt 5 % lycra som gjør plagget smidig. Blazeren har rette sidelommer samt en innerlomme. Skjørtet har i tillegg til lycra-innlegget i stoffet, delvis strikk i linningen. Fôret er samtidig laget i et stretchmateriale. Dette gjør at plagget ikke blir ubehagelig i bruk i de dagene hvor magen er noen cm større. Leveres i knelengde, men vår systue tilpasser lengden etter Deres ønske.

Musikkuniformer

Vi lager uniformer til flere av landets beste voksenkorps. Våre modeller er utviklet for at uniformene skal kunne tilpasses nye spillere uten at korpset skal behøve å kjøpe nye uniformer hver gang. Uniformene lages etter ønske fra korpsene og vårt materialvalg avgjøres i samråd med brukerne og veveriene for å oppnå optimale bruksegenskaper.

Vi monterer alle slags tresser, merker, epåletter, knapper, flagg osv.

Bildene viser noen av våre uniformer til hhv Kampen Janitsjar, Svelvik Janitsjar, og Østensjø Janitsjar.

Kontakt oss dersom DITT korps ønsker en fornyelse av kolleksjonen.

Vi leverer også skjorter fra Skjortefabrikken Selje AS sitt rikholdige utvalg. Vi gir 10 % korpsrabatt på disse produktene ved kjøp av minimum 25 skjorter.

   
 Skriv ut 
 
Aktuelt
Bekledning for Kokk og restaurant (Nyheter)
Egenproduksjon av uniformer (Hvorfor velge oss)
 
Forsiden | Hvorfor velge oss | Produkter | Referanser | Leverandører | Tilbud og Nyheter | Kontakt oss

© Copyright 2005 B-top Yrkesklær AS Oslo - arbeidsklær - arbeidstøy - uniformer - profiltøy. Utviklet og vedlikeholdt av Assist2net.no.
Søk Forsiden Forsiden Søk Send Mail Sidekart